Prednosti

 
 

TOPLOTNO IZOLATIVNA

Pri nanosu Supafil se ustvari izolacijski sloj, ki ni prekinjen s spoji ali ovirami. Zaradi tega ne nastajajo nikakršni prazni prostori v izolaciji in toplotni mostovi. Supafil je izredno učinkovit. Po izvedbi toplotne izolacije vaše hiše s tem materialom dosežete toplotni prihranek do okoli 30 %, investicija v izolacijo hiše pa se povrne v 3 do 5 letih.
 
 

SE NE POSEDA

Mineralna volna Supafil se ne poseda. V praksi to pomeni, da so izmerjene vrednosti posedanja pod 1 % skupnega volumna vpihane volne, zato tudi po več letih od izvedbe izolacije vaše hiše ne boste zaznali zmanjšanega volumna izolacije.
 
 

MAKSIMALEN IZKORISTEK IZOLACIJE

Izolacija za vpihovanje Supafil zaradi oblike kosmičev lahko doseže vsak prostor, votlino in druge oblike v vaši hiši. Popolnoma se prilagodi zahtevam nanosa ne glede na to, ali gre za strop, podstrešje, pregradno steno ali poševno streho.
 
 

HITER NANOS BREZ OMEJITEV

Namestitev Supafil se izvede v nekaj urah brez omejitev za vaš dom in družino. Pri uporabi Supafil ste lahko v hiši brez skrbi zaradi hrupa ali posegov v zasebnost. Vsa dela namreč potekajo preko cevi iz zunanjosti objekta.
 
 

EKOLOŠKA

Supafil je mineralna steklena volna brez veziva, zaviralcev ognja in z vsebnostjo manj kot 1% organskih snovi.
 
 

ODPORNA NA VLAGO

Zaradi svojih karakteristik je mineralna izolacija Supafil odporna na plesni. Izolacijski material ne vpija vlage, je vodoodbojen, omogoča prepušča vodne pare skozi konstrukcijo hiše, se ne razkraja ter tako preprečuje razvoj plesni in mikroorganizmov.
 
 

NE GORI

Supafil je negorljiv in spada v razred A1 zaviranja gorenja. Zaradi tega vam Supafil tudi v primeru nesreče in požara vašega doma pomaga, da lahko pravočasno pridete z družino na varno, saj ne gori in požar skozi to izolacijo ne pride.
 
 

BLAŽI HRUP

Supafil z vidika akustike izredno dobro absorbira zvok. S tem pripomore k dobremu počutju v vašem domu ne glede na to, ali gre za zvoke zunaj ali znotraj hiše.
 
KNAUF INSULATION 2022
zapri Na spletnih straneh supafil.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.